Diskretno i profesionalno poligrafsko testiranje

Poligraf Beograd Diskretno i tacno Poligrafsko testiranje

Poligraf Beograd - poligrafsko testiranje

Poligraf Beograd je jedna od vodećih agencija za pružanje usluga poligrafskog testiranja u Srbiji. Naš ispitivač i metode koje koristimo redovno prolaze verifikaciju kako bismo bili sigurni da smo u toku sa svim izmenama u tehnologiji, metodologiji i praksi.

Poligraf registruje simptome koji nastaju kao posledica promene u unutrašnjim funkcijama organizma. Poligrafsko testiranje – ispitivanje je u domenu primenjene psihologije s obzirom na to da je detektor laži čisto psihološki test. Poligraf aparat meri intenzitet emocija na osnovu praćenja promena disanja, pulsa, krvnog pritiska i psihogalvanskog refleksa (elektroprovodljivost kože).

Primena poligrafskog testiranja predstavlja niz kompleksnih postupaka koji uključuju postavljanje posebno odabranih pitanja, merenje psihofizioloških reakcija na ta pitanja i njihovu složenu interpretaciju čiji je cilj indirektno otkrivanje lažnih odgovora. Sam po sebi, aparat ne može otkriti lažne odgovore.

To je taktičko-kriminalističko sredstvo koje se primenjuje kao sredstvo eliminacije ili kao smernica za otkrivanje i prikupljanje drugih dokaza koji mogu poslužiti kao osnov za dalje postupanje. Suština je da poligraf ne otkriva laž kao laž, već uređaj registruje odgovarajuće fiziološke reakcije za koje se smatra da su kod konkretnog čoveka tipične manifestacije uzbuđenja i stresa koji nastaje kada se ne govori istina u odnosu na određeno pitanje.

Rezultat poligrafskog testiranja – ispitivanja pored eliminacije nevinih iz kruga sumnjivih osoba, doprinosi i potkrepljivanju sumnje protiv određene osobe, otkrivanju tragova i prikupljanju materijalnih dokaza. Sve navedeno nedvosmisleno upućuje na važnost i značaj poligrafa, odnosno poligrafskog testiranja. Poligraf se shvata kao nezaobilazno sredstvo kriminalističke taktike, odnosno pomoćno istražno sredstvo za utvrđivanje činjeničnog stanja.

Poligrafsko testiranje počinje kontrolnim ispitivanjem da bi se proverilo kako čovek reaguje na postavljenja pitanja i kako se kod njega inače manifestuje stres kada se ne govori istina. Seguridad Poligraf Beograd je ponosni član udruženja poligrafista Beograda.


Profesionalno • Pouzdano • Diskretno

Poligraf Beograd usluge poligrafskog testiranja

Sumnja u neverstvo preljuba Seguridad Beograd

Poligrafsko testiranje

Sumnja u neverstvo

Od svih usluga Poligrafa koje privatna Detektivska agencija Seguridad pruža, u oko 25% slučajeva radi se o sumnji u neverstvo. Sumnja u preljubu dramatično utiče na uzajamno poverenje i odanost partnera, na osećaj iskrenosti, sigurnosti i intimnosti. U slučaju sumnje u neverstvo, posao poligrafiste je da utvrdi činjenično stanje.


Biznis

Poligrafsko testiranje kandidata za posao

Poligraf Beograd obavlja poligrafsko testiranje kandidata prilikom zapošljavanja osigurava odabir poštenih, zrelih i pouzdanih kandidata. U odnosu na tradicionalno proveravanje kandidata putem ličnog postavljanja pitanja, putem intervjua, poligrafsko ispitivanje je preciznije i daje odgovore na pitanja koja Vas zanimaju.

Poligrafsko testiranje kandidata za posao Seguridad doo Beograd

Poligrafsko testiranje zaposlenih Seguridad doo Beograd profesionalno

Biznis

Poligrafsko testiranje zaposlenih

Preduzeća širom sveta radi zaštite svojih podataka troše značajna sredstva i štite se različitim sistemima nadzora i zaštite i u tu svrhu zapošljavaju stručnjake iz područja bezbednosti. Ipak se svejedno dešavaju incidenti koji su rezultat nepoštenja zaposlenih.


Poligraf Beograd

Kradje i prevare

U Srbiji je poslednjih godina sve veća upotreba „privatnih poligrafa“ koji koriste mahom poslodavci, roditelji i supružnici kako bi proverili istinitost tvrdnji zaposlenih, bračnog druga, dece, kako bi ustanovili neki vid prevare ili kradje.

Poligrafsko ispitivanje kradje i prevare

Tačno i pouzdano

Godina iskustva

100 % Diskretno

Sertifikovani ispitivač

Seguridad Poligraf Beograd fav icon

Seguridad d.o.o. Beograd

Ustanička 204a, Zvezdara 11050 Beograd, Srbija

Tel: 011 288 3836

Mob: 063 420 222

Mob: 063 800 6095

Email kontakt

O nama

Seguridad Beograd sprovodi poligrafsko testiranje prema strogim standardima i metodama koje su odobrile i prihvatile sve vodeće svetske poligrafske asocijacije.Naš poligrafski ispitivač Slobodan Zečević je potpuno kvalifikovan sa iskustvom od preko 30 godina rada na najtežim slučajevima u MUP-u Srbije.

Poligraf Beograd put do istine!

Poligraf Beograd Test Privatni Poligrafsko Testiranje Ispitivanje Privatno Sumnja Dokaz Sud na Sudu Pitanja Zahtev Detektor Laži Aparat Poligrafski Ispitivač Slobodan Zečević Dragan Ivanović Pitanja Izveštaj Zakon Laž Istina Neverstvo Preljuba Krađa Prevara Lažne Optužbe Porodični Privatni Problemi Zavisnost Kocka Istinitost Izjava Dobrovoljni Trudnice Deca Kako Prevariti Poligraf Maloletna Lica Posao Zaposleni Mobing Prevara Iskustva Testovi Cena Cenovnik Sertifikat Licenca Mup Novi Sad Niš Kragujevac Šabac Zrenjanin Subotica Kraljevo Novi Pazar Sombor Kruševac Užice Čačak Jagodina Priboj Prijepolje Zaječar Bor Pirot Kikinda Leskovac Gornji Milanovac Valjevo Srbija