Kradje i prevare – poligrafsko testiranje

Kradje i prevare se veoma efikasno mogu otkriti putem poligrafa. U Srbiji je poslednjih godina sve veća upotreba „privatnih poligrafa“ koji koriste mahom poslodavci, roditelji i supružnici. Poligrafskim testiranjem mogu da provere istinitost tvrdnji zaposlenih, bračnog druga, dece, kako bi ustanovili neki vid prevare ili kradje.

Najčešće se testiraju slučajevi u vezi sa kućnim kradjama koje počine deca, supružnici, pa čak i gosti, kao i oni koji se tiču potkradanja u privatnim firmama. Seguridad Poligraf – informacija je moć.

Poligraf Beograd kradje i prevare

Poligrafsko testiranje – kradje

Kućne kradje mahom vrše zavisnici od droge ili kocke. U privatnim firmama potkradaju ne samo zaposleni, već i partneri – prijatelji, kumovi, rođaci. Kada se kradja već dogodi poligrafski se testira cela smena ili samo oni koji su imali direktan pristup robi ili opremi. Često nailazimo na baš ovakve slučajeve koji se dešavaju u mnogim firmama.

Tim detektivske agencije Seguridad je potpuno obučen da na adekvatan način preduzima konkretne mere u osetljivim situacijama. Naša usluga je pouzdana, poverljiva i diskretna. Dostavljamo dokaz krivice / nevinosti u slučajevima ličnih kradja ili za slučajeve kradja počinjene na radnom mestu.

Identifikujte osumnjičene i motivaciju za kradju

Detektivska agencija Seguridad za Vas može izvesti opsežne testove kako biste otkrili pravu motivaciju za kradju ili prevaru i bilo kakve skrivene dokaze. Poligraf (detektor laži) je efikasna metoda pregleda potencijalnih ili postojećih zaposlenih koji mogu počiniti krađu ili prevaru. Pomoću testova poligrafa (detektor laži) možemo tačno otkriti kako se incident dogodio, oporaviti ukradene stvari i takođe saznati da li su zaposleni umešani u bilo kakav trenutni ili prošli incident kradje.

Seguridad doo Beograd je ponosni član udruženja poligrafista Beograda.


Seguridad Poligraf – Zašto izabrati nas?

Odabrati najbolju agenciju za saradnju u vezi sa poligrafskim testiranjem nije odluka koja se olako uzima. Poverenje u dostavljene rezultate je od najveće važnosti i imamo reputaciju, iskustvo i kvalifikacije da bismo vam pružili potreban duševni mir.

Naš poligrafski ispitivač Slobodan Zečević je radio na najtežim slučajevima kradja i prevara. Iskustvo od preko 30 godina u MUP-u Srbije našeg poligrafskog ispitivača svrstava medju najbolje u Srbiji i regionu.