Diskretno i profesionalno poligrafsko testiranje

Kradje i prevare – poligrafsko testiranje

Kradje i prevare se veoma efikasno mogu otkriti putem poligrafa. U Srbiji je poslednjih godina sve veća upotreba „privatnih poligrafa“ koji koriste mahom poslodavci, roditelji i supružnici. Poligrafskim testiranjem mogu da provere istinitost tvrdnji zaposlenih, bračnog druga, dece, kako bi ustanovili neki vid prevare ili kradje.

Najčešće se testiraju slučajevi u vezi sa kućnim kradjama koje počine deca, supružnici, pa čak i gosti, kao i oni koji se tiču potkradanja u privatnim firmama.

Seguridad Poligraf – informacija je moć

Poligrafsko testiranje – kradje

Kućne kradje mahom vrše zavisnici od droge ili kocke. U privatnim firmama potkradaju ne samo zaposleni, već i partneri – prijatelji, kumovi, rođaci. Kada se kradja već dogodi poligrafski se testira cela smena ili samo oni koji su imali direktan pristup robi ili opremi. Često nailazimo na baš ovakve slučajeve koji se dešavaju u mnogim firmama.

Tim detektivske agencije Seguridad je potpuno obučen da na adekvatan način preduzima konkretne mere u osetljivim situacijama. Naša usluga je pouzdana, poverljiva i diskretna. Dostavljamo dokaz krivice / nevinosti u slučajevima ličnih kradja ili za slučajeve kradja počinjene na radnom mestu.

Kradje i prevare – poligrafsko testiranje Seguridad doo Beograd

Identifikujte osumnjičene i motivaciju za kradju

Detektivska agencija Seguridad za Vas može izvesti opsežne testove kako biste otkrili pravu motivaciju za kradju ili prevaru i bilo kakve skrivene dokaze. Poligraf (detektor laži) je efikasna metoda pregleda potencijalnih ili postojećih zaposlenih koji mogu počiniti krađu ili prevaru. Pomoću testova poligrafa (detektor laži) možemo tačno otkriti kako se incident dogodio, oporaviti ukradene stvari i takođe saznati da li su zaposleni umešani u bilo kakav trenutni ili prošli incident kradje.

Seguridad doo Beograd je ponosni član udruženja poligrafista Beograda.

Seguridad Poligraf – Zašto izabrati nas?

Odabrati najbolju agenciju za saradnju u vezi sa poligrafskim testiranjem nije odluka koja se olako uzima. Poverenje u dostavljene rezultate je od najveće važnosti i imamo reputaciju, iskustvo i kvalifikacije da bismo Vam pružili potreban duševni mir.

Naš poligrafski ispitivač Slobodan Zečević je radio na najtežim slučajevima kradja i prevara. Iskustvo od preko 30 godina u MUP-u Srbije našeg poligrafskog ispitivača svrstava medju najbolje u Srbiji i regionu.

Tačno i pouzdano

Godina iskustva

100 % Diskretno

Sertifikovani ispitivač

Seguridad Poligraf Beograd fav icon

Seguridad d.o.o. Beograd

Ustanička 204a, Zvezdara 11050 Beograd, Srbija

Tel: 011 288 3836

Mob: 063 420 222

Mob: 063 800 6095

Email kontakt

O nama

Seguridad Beograd sprovodi poligrafsko testiranje prema strogim standardima i metodama koje su odobrile i prihvatile sve vodeće svetske poligrafske asocijacije.Naš poligrafski ispitivač Slobodan Zečević je potpuno kvalifikovan sa iskustvom od preko 30 godina rada na najtežim slučajevima u MUP-u Srbije.

Poligraf Beograd put do istine!

Poligraf Beograd Test Privatni Poligrafsko Testiranje Ispitivanje Privatno Sumnja Dokaz Sud na Sudu Pitanja Zahtev Detektor Laži Aparat Poligrafski Ispitivač Slobodan Zečević Dragan Ivanović Pitanja Izveštaj Zakon Laž Istina Neverstvo Preljuba Krađa Prevara Lažne Optužbe Porodični Privatni Problemi Zavisnost Kocka Istinitost Izjava Dobrovoljni Trudnice Deca Kako Prevariti Poligraf Maloletna Lica Posao Zaposleni Mobing Prevara Iskustva Testovi Cena Cenovnik Sertifikat Licenca Mup Novi Sad Niš Kragujevac Šabac Zrenjanin Subotica Kraljevo Novi Pazar Sombor Kruševac Užice Čačak Jagodina Priboj Prijepolje Zaječar Bor Pirot Kikinda Leskovac Gornji Milanovac Valjevo Srbija