Diskretno i profesionalno poligrafsko testiranje

Poligrafski ispitivac Seguridad Beograd 35 godina iskustva

Poligrafski ispitivač

SLOBODAN ZEČEVIĆ

Detektor laži

Značaj poligrafskog ispitivača

Poligrafski ispitivač treba da bude obučen za svoj posao i da ima najmanje 150 slučajeva testiranja pod kontrolom mentora koji ga obučava, pre nego što krene u samostalan rad. Jedna od bolnih tačaka poligrafije u Srbiji je to „ko sve hoće time danas da se bavi“ jer poligraf može da bude opasna stvar u pogrešnim rukama.

Danas može svašta da se kupi na internetu i na tržištu su dostupni razni detektori laži kojekakvih proizvođača koji ne zadovoljavaju propisane standarde. U svom radu Detektivska agencija Seguridad koristi model LX4000 kompanije Lafayette, svetskog lidera u ovoj oblasti, verifikovan za službenu upotrebu širom sveta. Koristimo najnoviju verziju softvera 2019 i specijalnu manžetnu na podlaktici koja je mnogo prijatnija za poligrafsko testiranje. Seguridad doo Beograd je ponosni član udruženja poligrafista Beograda.

LX4000 Lafayette Poligrafski ispitivac Seguridad

35 godina iskustva

Poligrafski ispitivač Slobodan Zečević

Usluga poligrafskog testiranja u našoj Agenciji poverena je Slobodanu Zečeviću koji ima više od 35 godina staža i prakse u Kriminalističkoj Upravi Policije MUP-a Beograd, gde je radio na poligrafskom ispitivanju i rešavanju najsloženijih krivičnih dela, a broj ispitanika, koji premašuje hiljade ispitanih lica, svrstava ga među najbolje stručnjake ne samo u Srbiji već i u Evropi. Stalna usavršavanja, praćenje najnovijih tendencija poligrafije donela su mu domaće i međunarodne licence za rad u preko 180 zemalja. Slobodan Zečević je i licencirani instruktor poligrafa od strane MUP-a Republike Srbije.

Slobodan Zecevic poligrafski ispitivac Seguridad Poligraf Beograd
Poligrafski ispitivac Seguridad Slobodan Zecevic test

35 godina iskustva

Poligrafski ispitivač Dragan Ivanović

Poligrafista Dragan Ivanović je radio u Policijskoj Upravi za Grad Beograd od 1990 do 2017. godine kao poligrafski ispitivač i u svojoj karijeri u MUP-u imao je preko 7.000 poligrafskih testiranja za sumnje u razna dela.

Obuku i znanje sticao je godinama od dvojice najboljih poligrafskih ispitivača MUP-a Srbije Ostoje Krstića i Slobodana Zečevića.

Dragan Ivanović je diplomirani pravnik i specijalista poligrafskog ispitivanja sa više od 25 godina staža u policiji gde je radio na poligrafskom ispitivanju i rasvetljavanju najsloženijih slučajeva.

Poligrafski ispitivac Dragan Ivanovic

5000+

Poligrafskih testiranja

30+

Godina iskustva

100%

Diskretno

Poligraf test

O detektivskim uslugama

Uspešna primena poligrafa zahteva visoku stručnost i taktičnost ispitivača. Ono što izdvaja najbolje ispitivače su dobro pripremljena pitanja, taktički pravilno vođenje ispitivanja i pravilna interpretacija dobijenih rezultata. Poligrafski ispitivač treba da prikupi što veći broj informacija o ispitaniku, a koje se tiču njegove intelektualne sposobnosti, psiholoških osobina, obrazovanja, opšteg i trenutnog stanja zdravlja.

Slobodan Zečević – poligrafski ispitivač intervju Kurir Tv

video
play-sharp-fill

Dragan Ivanović – poligrafski ispitivač intervju RTS Profesionalci

Naš poligrafski ispitivač Slobodan Zečević

Gostovanje u jutarnjem programu Happy televizije 21.05.2019

Da li poligraf može da se prevari?

Insajder Video 10.11.2019

Pod lupom Insajdera: Poligraf je jači od…

Dugogodišnji poligrafski ispitivač Slobodan Zečević kaže da nije moguće prevariti poligraf jer mašina ili radi ili ne radi. Ali nalazi, kako ističe, ipak mogu da budu pogrešni.

“Samo može da pogreši poligrafski ispitivač, da ne napravi dobra pitanja ili da mu neki spoljni uticaj ne napiše dobro pitanje, ne napiše dobra pitanja i da ne pripremi samo lice za poligrafsko ispitivanje. Poligraf je Pandorina kutija, može da stvori mnogo zla. U nestručnim rukama izazvaće čuda” , kaže Zečević.

Na našoj društvenoj sceni dug je spisak onih koji su prema pisanju medija prolazili ili padali na poligrafu. Jednako je dug spisak i onih koji su odbijali ovo testiranje navodeći da se plaše zloupotreba. Poligrafsko testiranje regulisano je Zakonom o policiji u kome je jasno određen postupak kako se sme raditi, a odbijanje poligrafskog testiranja je zakonsko pravo svakog građanina.

Diplome i sertifikati

Slobodan Zečević

Poligraf ekspert Dragan Ivanovic Sertifikat MUP

DIPLOMA

Poligraf Ekspert

DRAGAN IVANOVIĆ

Instruktor poligrafa sertifikat

POLIGRAF SERTIFIKAT

Poligrafski ispitivač i instruktor

SLOBODAN ZEČEVIĆ

Seguridad Poligraf Beograd fav icon

Seguridad d.o.o. Beograd

Ustanička 204a, Zvezdara 11050 Beograd, Srbija

Tel: 011 288 3836

Mob: 063 420 222

Mob: 063 800 6095

Email kontakt

O nama

Seguridad Beograd sprovodi poligrafsko testiranje prema strogim standardima i metodama koje su odobrile i prihvatile sve vodeće svetske poligrafske asocijacije.Naš poligrafski ispitivač Slobodan Zečević je potpuno kvalifikovan sa iskustvom od preko 30 godina rada na najtežim slučajevima u MUP-u Srbije.

Poligraf Beograd put do istine!

Poligraf Beograd Test Privatni Poligrafsko Testiranje Ispitivanje Privatno Sumnja Dokaz Sud na Sudu Pitanja Zahtev Detektor Laži Aparat Poligrafski Ispitivač Slobodan Zečević Dragan Ivanović Pitanja Izveštaj Zakon Laž Istina Neverstvo Preljuba Krađa Prevara Lažne Optužbe Porodični Privatni Problemi Zavisnost Kocka Istinitost Izjava Dobrovoljni Trudnice Deca Kako Prevariti Poligraf Maloletna Lica Posao Zaposleni Mobing Prevara Iskustva Testovi Cena Cenovnik Sertifikat Licenca Mup Novi Sad Niš Kragujevac Šabac Zrenjanin Subotica Kraljevo Novi Pazar Sombor Kruševac Užice Čačak Jagodina Priboj Prijepolje Zaječar Bor Pirot Kikinda Leskovac Gornji Milanovac Valjevo Srbija