Poligrafski ispitivač

SLOBODAN ZEČEVIĆ

DETEKTOR LAŽI

Značaj poligrafskog ispitivača

Poligrafski ispitivač treba da bude obučen za svoj posao i da ima najmanje 150 slučajeva testiranja pod kontrolom mentora koji ga obučava, pre nego što krene u samostalan rad. Jedna od bolnih tačaka poligrafije u Srbiji je to „ko sve hoće time danas da se bavi“ jer poligraf može da bude opasna stvar u pogrešnim rukama.

Danas može svašta da se kupi na internetu i na tržištu su dostupni razni detektori laži kojekakvih proizvođača koji ne zadovoljavaju propisane standarde. U svom radu Detektivska agencija Seguridad koristi model LX4000 kompanije Lafayette, svetskog lidera u ovoj oblasti, verifikovan za službenu upotrebu širom sveta. Koristimo najnoviju verziju softvera 2019 i specijalnu manžetnu na podlaktici koja je mnogo prijatnija za poligrafsko testiranje. Seguridad doo Beograd je ponosni član udruženja poligrafista Beograda.

LX4000 lafayette seguridad poligraf beograd


35 GODINA ISKUSTVA

Poligrafski ispitivač Slobodan Zečević

Usluga poligrafskog testiranja u našoj Agenciji poverena je Slobodanu Zečeviću koji ima više od 35 godina staža i prakse u Kriminalističkoj Upravi Policije MUP-a Beograd, gde je radio na poligrafskom ispitivanju i rešavanju najsloženijih krivičnih dela, a broj ispitanika, koji premašuje hiljade ispitanih lica, svrstava ga među najbolje stručnjake ne samo u Srbiji već i u Evropi. Stalna usavršavanja, praćenje najnovijih tendencija poligrafije donela su mu domaće i međunarodne licence za rad u preko 180 zemalja. Slobodan Zečević je i licencirani instruktor poligrafa od strane MUP-a Republike Srbije.

Slobodan Zecevic poligrafski ispitivac poligraf beograd
Poligraf test Slobodan Zecevic Seguridad

Naš poligrafski ispitivač Slobodan Zečević

Gostovanje u jutarnjem programu Happy televizije 21.05.2019

Da li poligraf može da se prevari?

Poligraf – TV Pink Novo Jutro 27.01.2018

DOBRO JUTRO SRBIJO: Gostovanje Šipka, Vuković, Milanović, Zečević

(TV Happy 20.09.2017)


SLOBODAN ZEČEVIĆ

Diplome i sertifikati

Poligraf ekspert Slobodan Zecevic diploma sertifikat
Instruktor poligrafa sertifikat Slobodan Zecevic