Poligrafski ispitivač

SLOBODAN ZEČEVIĆ

LAFAYETTE

Značaj poligrafskog ispitivača

Poligrafski ispitivač treba da bude obučen za svoj posao i da ima najmanje 150 slučajeva testiranja pod kontrolom mentora koji ga obučava, pre nego što krene u samostalan rad. Jedna od bolnih tačaka poligrafije u Srbiji je to „ko sve hoće time danas da se bavi“ jer poligraf može da bude opasna stvar u pogrešnim rukama.

Danas može svašta da se kupi na internetu i na tržištu su dostupni razni detektori laži kojekakvih proizvođača koji ne zadovoljavaju propisane standarde. U svom radu Detektivska agencija Seguridad koristi model LX4000 kompanije Lafayette, svetskog lidera u ovoj oblasti, verifikovan za službenu upotrebu širom sveta. Koristimo najnoviju verziju softvera 2019 i specijalnu manžetnu na podlaktici koja je mnogo prijatnija za poligrafsko testiranje.

LX4000 lafayette seguridad poligraf beograd


35 GODINA ISKUSTVA

Poligrafski ispitivač Slobodan Zečević

Usluga poligrafskog testiranja u našoj Agenciji poverena je Slobodanu Zečeviću koji ima više od 35 godina staža i prakse u Kriminalističkoj Upravi Policije MUP-a Beograd, gde je radio na poligrafskom ispitivanju i rešavanju najsloženijih krivičnih dela, a broj ispitanika, koji premašuje hiljade ispitanih lica, svrstava ga među najbolje stručnjake ne samo u Srbiji već i u Evropi. Stalna usavršavanja, praćenje najnovijih tendencija poligrafije donela su mu domaće i međunarodne licence za rad u preko 180 zemalja. Slobodan Zečević je i licencirani instruktor poligrafa od strane MUP-a Republike Srbije.

Slobodan Zecevic poligrafski ispitivac poligraf beograd
Poligraf test Slobodan Zecevic Seguridad

Naš poligrafski ispitivač Slobodan Zečević

Gostovanje u jutarnjem programu Happy televizije 21.05.2019

Da li poligraf može da se prevari?

Poligraf – TV Pink Novo Jutro 27.01.2018

DOBRO JUTRO SRBIJO: Gostovanje Šipka, Vuković, Milanović, Zečević

(TV Happy 20.09.2017)


CERTIFIED

Diplome

Poligraf ekspert Slobodan Zecevic diploma sertifikat
Instruktor poligrafa sertifikat Slobodan Zecevic