Diskretno i profesionalno poligrafsko testiranje

Cene poligrafskog testiranja Seguridad Beograd

ISKUSNO – PROFESIONALNO – PRECIZNO

Poligraf test detektor lazi Seguridad doo Beograd

Cene poligrafskog testiranja

Cene poligrafskog testiranja u našoj agenciji su popularne i prilagođene domaćem tržištu. Uz pristupačnu cenu poligrafskog testiranja garantujemo Vam profesionalnu i diskretnu uslugu. Poligrafsko testiranje se može organizovati u vrlo kratkom roku prilagođeno Vašem rasporedu i potrebama. Ne naplaćujemo dodatnu naknadu ako želite da se poligrafski test izvodi vikendom ili van radnog vremena. Kada želite da razgovarate o Vašoj konkretnoj situaciji, nudimo besplatne savete i odgovorićemo na sva pitanja ili nedoumice u vezi sa poligrafskim testom.

Cena poligrafskog ispitivanja je 150 evra.

Razlog zašto je cena poligrafskog testiranja ova je jer kod nas poligrafsko ispitivanje obavljaju dva najbolja poligrafska ispitivača u Srbiji Slobodan Zečević i Dragan Ivanović koji su radili u MUP-u Beograd kao poligrafski ispitivači preko 25 godina i sa više od 10.000 testiranja.

Zašto je cena poligrafskog testiranja veća kod nas?

Poligrafsko ispitivanje je moguće naći i odraditi po povoljnijoj ceni nego kod nas u nekoj drugoj agenciji ili firmi koja nudi poligraf test, ali pre nego što se odlučite kome ćete dati poverenje u rešavanju Vašeg problema ili sumnje zapitajte se i istražite ko će Vam raditi poligrafsko testiranje, jer na osnovu Izveštaja sa poligrafa donosite važnu odluku. Može se naći i povoljnija cena usluge poligrafskog testiranja u Beogradu i nekim gradovima u Srbiji, ali jedino kod nas u Detektivskoj agenciji Seguridad Beograd su Licencirani poligrafisti MUP-a Srbije, profesionalci sa iskustvom, integritetom i reputacijom, i iz tog razloga je cena veća nego kod ostalih koji nude usluge ispitivanja na poligrafu.


Poligrafsko testiranje je osetljiva i važna stvar i zato proverite kome ukazujete poverenje !

Poligrafsko testiranje - Sumnja u neverstvo

18.000 RSD

150 €

Poligrafsko testiranje kandidata za posao

18.000 RSD

150 €

Poligrafsko testiranje zaposlenih

18.000 RSD

150 €

Poligrafsko testiranje krađe i prevare

18.000 RSD

150 €

* Nudimo posebnu pogodnost u ceni poligrafskog testiranja za pravna lica i sklapanje Ugovora za poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.

Za detaljnije informacije pozovite nas 063 420 222 ili kontaktirajte putem Email-a.

Poligraf Beograd put do istine!

Poligrafsko testiranje Seguridad - Naša misija je da klijentima ponudimo profesionalnu i diskretnu uslugu otkrivanja laži po pristupačnoj ceni. Ukoliko želite da dokažete svoju nevinost ili želite da otklonite sumnju u neverstvo partnera, tada Vam test detektora laži može pomoći.

Poligraf test detektor lazi Seguridad Beograd
Poligraf test97%

Za uspešno poligrafsko testiranje, koje je u 97 % slučajeva verodostojno, od presudne je važnosti stručnost i iskustvo ispitivača / poligrafiste. Usluge poligrafskog testiranja u našem preduzeću su poverene najstručnijem ispitivaču Slobodanu Zečeviću. Naš poligrafski ispitivač ima više od 35 godina staža i prakse u Kriminalističkoj Upravi Policije MUP Beograd.

Poligrafsko testiranje Seguridad Beograd

Kontaktirajte nas ili pozovite na 063 420 222

ISKUSNO – PROFESIONALNO – PRECIZNO

Detektivska-Agencija-Seguridad-Beograd-cene-thumb

Detektivska agencija Seguridad

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd pruža diskretno poligrafsko testiranje i detektivske usluge svim pravnim i fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou. Naši klijenti su firme i fizička lica kojima su potrebne kvalitetne i pravovremene informacije.

Poligrafsko ispitivanje cene Seguridad

Kontakt Poligraf Beograd

Seguridad Beograd je jedna od vodećih agencija za pružanje usluga poligrafskog testiranja u Srbiji. Naš ispitivač i metode koje koristimo redovno prolaze verifikaciju kako bismo bili sigurni da smo u toku sa svim izmenama u tehnologiji, metodologiji i praksi.

Tačno i pouzdano

Godina iskustva

100 % Diskretno

Sertifikovani ispitivač

Seguridad Poligraf Beograd fav icon

Seguridad d.o.o. Beograd

Ustanička 204a, Zvezdara 11050 Beograd, Srbija

Tel: 011 288 3836

Mob: 063 420 222

Mob: 063 800 6095

Email kontakt

O nama

Seguridad Beograd sprovodi poligrafsko testiranje prema strogim standardima i metodama koje su odobrile i prihvatile sve vodeće svetske poligrafske asocijacije.Naš poligrafski ispitivač Slobodan Zečević je potpuno kvalifikovan sa iskustvom od preko 30 godina rada na najtežim slučajevima u MUP-u Srbije.

Poligraf Beograd put do istine!

Poligraf Beograd Test Privatni Poligrafsko Testiranje Ispitivanje Privatno Sumnja Dokaz Sud na Sudu Pitanja Zahtev Detektor Laži Aparat Poligrafski Ispitivač Slobodan Zečević Dragan Ivanović Pitanja Izveštaj Zakon Laž Istina Neverstvo Preljuba Krađa Prevara Lažne Optužbe Porodični Privatni Problemi Zavisnost Kocka Istinitost Izjava Dobrovoljni Trudnice Deca Kako Prevariti Poligraf Maloletna Lica Posao Zaposleni Mobing Prevara Iskustva Testovi Cena Cenovnik Sertifikat Licenca Mup Novi Sad Niš Kragujevac Šabac Zrenjanin Subotica Kraljevo Novi Pazar Sombor Kruševac Užice Čačak Jagodina Priboj Prijepolje Zaječar Bor Pirot Kikinda Leskovac Gornji Milanovac Valjevo Srbija