Poligrafsko testiranje Beograd

cene

Cene poligrafskog testiranja

Cene poligrafskog testiranja u našoj agenciji su popularne i prilagođene domaćem tržištu. Uz pristupačnu cenu poligrafskog testiranja garantujemo Vam profesionalnu i diskretnu uslugu. Poligrafsko testiranje se može organizovati u vrlo kratkom roku prilagođeno Vašem rasporedu i potrebama. Ne naplaćujemo dodatnu naknadu ako želite da se poligrafski test izvodi vikendom ili van radnog vremena. Kada želite da razgovarate o Vašoj konkretnoj situaciji, nudimo besplatne savete i odgovorićemo na sva pitanja ili nedoumice u vezi sa poligrafskim testom.Cene poligrafskog testiranja zavise od vrste testiranja i broja lica za poligrafsko testiranje.

***
Poligrafsko testiranje - Sumnja u neverstvo12.000 RSD100 €
Poligrafsko testiranje kandidata za posao8.000 RSD70 €
Poligrafsko testiranje zaposlenih8.000 RSD70 €
Poligrafsko testiranje krađe i prevare8.000 RSD70 €

* Nudimo posebnu pogodnost u ceni poligrafskog testiranja za pravna lica i sklapanje Ugovora za poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao. Za detaljnije informacije pozovite nas ili kontaktirajte putem Email-a.

Poligraf Beograd put do istine!

Pristupačne cene poligrafskog testiranja. Ukoliko želite da dokažete svoju nevinost ili želite da otklonite sumnju u neverstvo partnera, tada Vam test detektora laži može pomoći.

Poligraf test97%

Za uspešno poligrafsko testiranje, koje je u 97 % slučajeva verodostojno, od presudne je važnosti stručnost i iskustvo ispitivača / poligrafiste. Usluge poligrafskog testiranja u našem preduzeću su poverene najstručnijem ispitivaču Slobodanu Zečeviću. Naš poligrafski ispitivač ima više od 35 godina staža i prakse u Kriminalističkoj Upravi Policije MUP Beograd.

Poligrafsko testiranje Seguridad Beograd

Kontaktirajte nas ili pozovite na 063 420 222

ISKUSNO – PROFESIONALNO – PRECIZNO

Detektivska agencija Seguridad Beograd

Detektivska agencija Seguridad

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd pruža diskretno poligrafsko testiranje i detektivske usluge svim pravnim i fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou. Naši klijenti su firme i fizička lica kojima su potrebne kvalitetne i pravovremene informacije.

Poligraf test Seguridad doo Beograd

Kontakt Poligraf Beograd

Seguridad Beograd je jedna od vodećih agencija za pružanje usluga poligrafskog testiranja u Srbiji. Naš ispitivač i metode koje koristimo redovno prolaze verifikaciju kako bismo bili sigurni da smo u toku sa svim izmenama u tehnologiji, metodologiji i praksi. Diskretno poligrafsko testiranje.

Profesionalno

Pouzdano

Diskretno