Diskretno i profesionalno poligrafsko testiranje

Cene poligrafskog testiranja Seguridad Beograd

ISKUSNO – PROFESIONALNO – PRECIZNO

Poligraf test detektor lazi Seguridad doo Beograd

Cene poligrafskog testiranja

Cene poligrafskog testiranja u našoj agenciji su popularne i prilagođene domaćem tržištu. Uz pristupačnu cenu poligrafskog testiranja garantujemo Vam profesionalnu i diskretnu uslugu. Poligrafsko testiranje se može organizovati u vrlo kratkom roku prilagođeno Vašem rasporedu i potrebama. Ne naplaćujemo dodatnu naknadu ako želite da se poligrafski test izvodi vikendom ili van radnog vremena. Kada želite da razgovarate o Vašoj konkretnoj situaciji, nudimo besplatne savete i odgovorićemo na sva pitanja ili nedoumice u vezi sa poligrafskim testom.


Cene poligrafskog testiranja zavise od vrste testiranja i broja lica za poligrafsko testiranje.

Poligrafsko testiranje – Sumnja u neverstvo

12.000 RSD

100 €

Poligrafsko testiranje kandidata za posao

8.000 RSD

70 €

Poligrafsko testiranje zaposlenih

8.000 RSD

70 €

Poligrafsko testiranje krađe i prevare

8.000 RSD

70 €

* Nudimo posebnu pogodnost u ceni poligrafskog testiranja za pravna lica i sklapanje Ugovora za poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.

Za detaljnije informacije pozovite nas 063 420 222 ili kontaktirajte putem Email-a.

Poligraf Beograd put do istine!

Poligrafsko testiranje Seguridad – Naša misija je da klijentima ponudimo profesionalnu i diskretnu uslugu otkrivanja laži po pristupačnoj ceni. Ukoliko želite da dokažete svoju nevinost ili želite da otklonite sumnju u neverstvo partnera, tada Vam test detektora laži može pomoći.

Poligraf test detektor lazi Seguridad Beograd
Poligraf test97%

Za uspešno poligrafsko testiranje, koje je u 97 % slučajeva verodostojno, od presudne je važnosti stručnost i iskustvo ispitivača / poligrafiste. Usluge poligrafskog testiranja u našem preduzeću su poverene najstručnijem ispitivaču Slobodanu Zečeviću. Naš poligrafski ispitivač ima više od 35 godina staža i prakse u Kriminalističkoj Upravi Policije MUP Beograd.

Poligrafsko testiranje Seguridad Beograd

Kontaktirajte nas ili pozovite na 063 420 222

ISKUSNO – PROFESIONALNO – PRECIZNO

Detektivska-Agencija-Seguridad-Beograd-cene-thumb

Detektivska agencija Seguridad

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd pruža diskretno poligrafsko testiranje i detektivske usluge svim pravnim i fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou. Naši klijenti su firme i fizička lica kojima su potrebne kvalitetne i pravovremene informacije.

Poligrafsko ispitivanje cene Seguridad

Kontakt Poligraf Beograd

Seguridad Beograd je jedna od vodećih agencija za pružanje usluga poligrafskog testiranja u Srbiji. Naš ispitivač i metode koje koristimo redovno prolaze verifikaciju kako bismo bili sigurni da smo u toku sa svim izmenama u tehnologiji, metodologiji i praksi.

Tačno i pouzdano

Godina iskustva

100 % Diskretno

Sertifikovani ispitivač

Seguridad Poligraf Beograd fav icon

Seguridad d.o.o. Beograd

Glasinačka 8, Zvezdara 11050 Beograd, Srbija

Tel: 011 288 3836

Mob: 063 420 222

Email kontakt

O nama

Seguridad Beograd sprovodi poligrafsko testiranje prema strogim standardima i metodama koje su odobrile i prihvatile sve vodeće svetske poligrafske asocijacije.

Naš poligrafski ispitivač Slobodan Zečević je potpuno kvalifikovan sa iskustvom od preko 30 godina rada na najtežim slučajevima u MUP-u Srbije.

Poligraf Beograd put do istine!