Diskretno i profesionalno poligrafsko testiranje

Sumnja u neverstvo – preljuba poligrafsko testiranje

Sumnja u neverstvo - preljuba je jedna od najčešćih usluga poligrafa koje privatna Detektivska agencija Seguridad pruža. U oko 25% slučajeva radi se o sumnji u neverstvo. Sumnja u preljubu dramatično utiče na uzajamno poverenje i odanost partnera, na osećaj iskrenosti, sigurnosti i intimnosti. U slučaju sumnje u neverstvo, posao poligrafiste je da utvrdi činjenično stanje.

Sumnja u neverstvo poligraf test Beograd

Sumnja u preljubu - Poligrafsko testiranje Seguridad

Kada je u pitanju sumnja u neverstvo - preljuba postoje mnogi pokazatelji da nešto nije u redu koji mogu da probude sumnju kod partnera u postojanje bračne nevere. Osim povećane potrošnje novca, to mogu biti i skrivanje mobilnog telefona, korišćenje drugog mobilnog telefona, posvećivanje više pažnje sopstvenom izgledu, iznenadni poslovni sastanci i putovanja, bavljenje sportskim aktivnostima itd. Međutim, ti signali ne moraju nužno biti povezani sa postojanjem bračnog neverstva.

Muškarci češće nego žene navode seksualne motive za neverstvo i manje je verovatno da će se zaljubiti u vanbračnog partnera. Žene su više zainteresovane za nadoknađivanje stvari koje nemaju u braku i za zamenjivanje bračnog partnera. Ma kako ona izgledala, provera vernosti partnera putem poligrafskog testiranja, jedan je od najjeftinijih i najefikasnijih načina provere vernosti partnera. Detektivska agencija Seguridad se prema ovom problemu postavlja krajnje profesionalno na taj način što klijentu dajemo garanciju o diskretnosti lica koje se poligrafski testira i o rezultatima poligrafskog testa.

Znakovi moguće prevare

Najčešći znakovi koji mogu ukazivati na prevaru su kada Vaš suprug/supruga:

 • Iznenada menja način oblačenja
 • Fizički se sve više udaljava od vas
 • Emotivno udaljavanje, prigovaranje i nervoza
 • Totalna nezainteresovanost
 • Skriva mobilni telefon, briše popis poziva ili poruke
 • Pronalazite neobična imena i brojeve u adresaru mobilnog telefona
 • Sve češće odsutnosti od kuće
 • Učestalije odlazi na poslovne puteve i seminare
 • Odsustvo seksualnih odnosa
 • Promene u seksualnom ponašanju
 • Sitni detalji koje ste počeli primećivati, a nisu karakteristični za njegovo/njeno ponašanje
 • Briše istoriju pretraživanja (history) i gasi računar kad uđete u prostoriju

Ovo su samo neki od znakova koji mogu pobuditi sumnju i ukazati na potencijalnu prevaru. Međutim, ne postoje sigurni, nepogrešivi znakovi prevare. Ukoliko je sumnja u neverstvo - preljubu Vašeg partnera opravdana i da bismo Vam pomogli da dođete do pune istine, poligrafski ispitivač detektivske agencije Seguridad Beograd će za Vaše potrebe i u potpunoj diskreciji, utvrditi sve potrebne činjenice putem poligrafskog testiranja. Seguridad doo Beograd je ponosni član udruženja poligrafista Beograda.

Ako želite da potvrdite ili otklonite Vaše sumnje, obratite nam se!

Seguridad Poligraf Beograd Vam garantuje brzu, pouzdanu i profesionalnu uslugu, sa potpunom zaštitom identiteta.

Tačno i pouzdano

Godina iskustva

100 % Diskretno

Sertifikovani ispitivač

Seguridad Poligraf Beograd fav icon

Seguridad d.o.o. Beograd

Ustanička 204a, Zvezdara 11050 Beograd, Srbija

Tel: 011 288 3836

Mob: 063 420 222

Mob: 063 800 6095

Email kontakt

O nama

Seguridad Beograd sprovodi poligrafsko testiranje prema strogim standardima i metodama koje su odobrile i prihvatile sve vodeće svetske poligrafske asocijacije.Naš poligrafski ispitivač Slobodan Zečević je potpuno kvalifikovan sa iskustvom od preko 30 godina rada na najtežim slučajevima u MUP-u Srbije.

Poligraf Beograd put do istine!

Poligraf Beograd Test Privatni Poligrafsko Testiranje Ispitivanje Privatno Sumnja Dokaz Sud na Sudu Pitanja Zahtev Detektor Laži Aparat Poligrafski Ispitivač Slobodan Zečević Dragan Ivanović Pitanja Izveštaj Zakon Laž Istina Neverstvo Preljuba Krađa Prevara Lažne Optužbe Porodični Privatni Problemi Zavisnost Kocka Istinitost Izjava Dobrovoljni Trudnice Deca Kako Prevariti Poligraf Maloletna Lica Posao Zaposleni Mobing Prevara Iskustva Testovi Cena Cenovnik Sertifikat Licenca Mup Novi Sad Niš Kragujevac Šabac Zrenjanin Subotica Kraljevo Novi Pazar Sombor Kruševac Užice Čačak Jagodina Priboj Prijepolje Zaječar Bor Pirot Kikinda Leskovac Gornji Milanovac Valjevo Srbija