Poligrafsko testiranje

PROFESIONALNO – POUZDANO – DISKRETNO

Poligrafsko ispitivanje i testiranje

Poligraf Beograd

Poligrafsko ispitivanje i testiranje je postupak kojim se preko savremenih profesionalnih uređaja – Poligrafa registruju simptomi koji nastaju kao posledica promene u unutrašnjim funkcijama organizma. Na poligrafu na dati stimulans dobija se odgovor koji nije pod kontrolom centralnog nervnog sistema. Poligraf aparat meri intenzitet emocija na osnovu praćenja promena disanja, pulsa, krvnog pritiska i električni otpor kože dok osoba odgovara na postavljena pitanja. Takođe je važno naglasiti da je gotovo nemoguće prevariti poligraf, a to proizilazi iz jednostavne fiziološke činjenice da je nemoguće odjednom kontrolisati sva četiri parametra koji se ispituju tokom poligrafskog testiranja.

Poligraf kao uređaj idealno je sredstvo u brojnim situacijama koje iziskuju hitne i precizne odgovore. Poligrafski nalaz pomaže da se postupak donošenja odluke svede na najkraći mogući vremenski period. Od pojave poligrafa u Srbiji pa do danas, prisutne su polemike po pitanju dopuštenosti njegovog korišćenja. Ni novi Zakon o krivičnom postupku (ZKP) kao ni ZKP iz 2001. godine, nema odredbe o poligrafu – niti se dozvoljava niti se zabranjuje upotreba poligrafa. Seguridad doo Beograd je ponosni član udruženja poligrafista Beograda.

U svom radu Seguridad doo Beograd koristi model LX4000 kompanije Lafayette, sa najnovijim softverom, svetskog lidera u ovoj oblasti, verifikovan za službenu upotrebu širom sveta.

Poligrafsko ispitivanje

Naše usluge

  • Sumnja u neverstvo
  • Poligrafsko ispitivanje kandidata za posao
  • Poligrafsko ispitivanje zaposlenih
  • Kradje i prevare
Slobodan Zecevic poligraf beograd testiranje


Poligrafsko ispitivanje u našoj Agenciji povereno je Slobodanu Zečeviću koji ima više od 35 godina staža i prakse u Kriminalističkoj Upravi Policije MUP-a Beograd.

LX4000 Lafayette

U svom radu Detektivska agencija Seguridad koristi model LX4000 kompanije Lafayette, svetskog lidera u ovoj oblasti, verifikovan za službenu upotrebu širom sveta.Standardi i licence

Iskustvo, profesionalizam i najviši standardi

Poligraf ekspert Slobodan Zecevic diploma sertifikat
Instruktor poligrafa sertifikat Slobodan Zecevic

Diskretno i profesionalno poligrafsko testiranje

Sarađujemo sa Vama kako bismo kreirali ispravna test pitanja koja bi dala najtačnije rezultate. Pomoću naše profesionalne opreme i najnovijih softverskih tehnika možemo saznati istinu koja će Vam pomoći u Vašem slučaju.

Seguridad sertifikat ISO 9001

Zakazivanje termina

U saradnji sa našim ispitivačem i nakon upoznavanja sa Vašim slučajem predložićemo najrelevantniji poligraf test. Možete odrediti pogodan datum i vreme za poligrafsko ispitivanje.

Provereni izveštaji

Po završetku poligrafskog ispitivanja pružićemo Vam u potpunosti proveren izveštaj. Istina je ono što je važno za svakog našeg klijenta. Diskretno i profesionalno. Ne naplaćujemo dodatne izveštaje.

Tačno i pouzdano

Seguridad doo Beograd održava najviši nivo tačnosti uz kombinaciju iskusnog poligrafskog ispitivača i najsavremenije opreme za sprovođenje poligrafskog testiranja.

Cene usluga logo

Poligrafsko testiranje cene

Cene poligrafskog testiranja u našoj agenciji su popularne i prilagođene domaćem tržištu. Uz pristupačnu cenu poligrafskog testiranja garantujemo Vam profesionalnu i diskretnu uslugu.


Poligrafsko testiranje uz 100% diskretnu uslugu?

Na pravom ste mestu

Sumnja u neverstvo

Ako želite da potvrdite ili otklonite Vaše sumnje u partnera, obratite nam se!

Poligrafsko testiranje zaposlenih

Poligrafsko testiranje zaposlenih može dokazati ili odbaciti sumnju u počinjenje dela